Presentator boeken voor je evenement

Tante Theater biedt ook de mogelijkheid om een presentator te boeken. Je kunt mij als presentator inhuren voor je evenement of andere speciale bijeenkomst. Daarbij bied ik méér dan het aan elkaar praten van het programma. Ik zoek het contact met mijn publiek, ga de interactie aan. Ik zorg voor reuring, gooi de knuppel in het hoenderhok en durf door te vragen. Open en zonder oordeel. Op zoek naar het ware verhaal. De communicatie met de zaal is essentieel. Zonder contact en verbinding gebeurt er niets. Mijn inbreng is erop gericht de communicatie op gang te brengen.

Presentator inhuren als verbindende schakel

Wil je mij als presentator boeken? In goed onderling overleg spreken we af hoe ik deze rol invul, waarbij we onze aanpak nauw afstemmen op de doelgroep. Afhankelijk van het programma bepalen we daarin op welke manier ik de verbindende schakel kan zijn met het publiek. In mijn werkwijze gaat het altijd om contact maken met het publiek en de interactie aangaan. Of ik nu zorg voor de opening van een gesprek of discussie, of mensen uitdaag zich uit te spreken zichzelf te laten zien.

Van hart tot hart

In mijn werkwijze als presentator staan altijd een aantal elementen centraal: contact maken en elkaar bereiken. Face tot face, van mens tot mens en van hart tot hart. Ik lok niet alleen reacties uit en daag uit tot meedoen, maar reageer ook direct op wat er gebeurt in de zaal tijdens de bijeenkomst. Bijvoorbeeld als de aandacht wat verslapt, of als er ergens iets mis gaat… Dat zijn voor mij ultieme momenten om in te springen en energie erin te brengen. Ik kijk en voel wat er leeft en reageer daar direct op.

Presentator boeken? Met Tante Theater haal je een speciale powervrouw in huis. Ik praat graag met je door over de invulling van jouw speciale evenement of happening.