Hart voor de zaak

Ben je op zoek naar een pakkende invulling van een jubileum, opening, congres, personeelsuitjes, bedrijfspresentatie etc.? Ik werk vanuit mijn hart voor jouw zaak. Daarbij ben ik altijd op zoek naar het hart van de ander en naar wegen om dit te openen. Het werkt alleen als het oprecht is en uit het hart komt. Entertainment van Tante Theater gaat verder dan de lach (of de traan). Het is theater vanuit het hart, dat bedrijven en organisaties helpt kleur te bekennen en het publiek uitdaagt dat ook te doen.

Hart voor de zaak, dat zoek ik ook bij jou

Hart voor de zaak, dat vraag ik ook van mijn opdrachtgevers. Ik werk vanuit de overtuiging dat als het niet uit een hart komt, het ook niet door een ander hart kan worden gedragen. Voorwaarde voor de klik tussen mij en mijn opdrachtgever, is dat het óók uit mijn hart komt. Alleen dan kan ik draagvlak krijgen voor wat ik doe. En alleen dan ben ik in staat het hart van anderen te raken.

Theater van het dagelijks leven

Mijn hart voor de zaak ligt bij het theater van het dagelijks leven. Theater maken is verhalen vertellen. Verhalen van echte mensen, met levensechte kwaliteiten. Ik zoek altijd naar het authentieke in de mens. Als het bij jou hoort, is het echt en dan is het dus goed. Mijn drive is mensen uit te dagen zichzelf te laten zien en hun verhaal te vertellen. Iedereen is mooi en kan stralen. Dat besef wil ik teweegbrengen bij mensen, zodat zij op hun beurt weer anderen inspireren om te stralen.

Theater vanuit het hart

Wil je je publiek aanspreken, activeren, verrassen, inspireren, raken? Met Tante Theater breng ik mensen in beroering en beweging, met het doel hen in het hart te raken. Daarbij daag ik ze uit om in het licht te gaan staan, te durven stralen en zich uit te spreken. Misschien zelfs even uit hun comfortabele zone te stappen. Met mijn energieke aanpak zorg ik altijd voor een sfeer die positief en luchtig is.

Toe aan theater vanuit het hart? Bel of mail dan met Tante Theater.