Gastspreker voor je bedrijf

Claudia van Kesteren

   Hartopener

   Ontwapenend & Verbindend

 

Met haar originele en creatieve aanpak maakt Claudia elke boodschap voor een breed publiek zichtbaar en voelbaar. Op verrassende wijze weet ze mensen door haar professionele en persoonlijke benadering te verbinden en in beweging te krijgen. Er is geen groep die ze niet weet te bereiken. Ze is een hartopener pur sang en in staat om iedereen in het licht te zetten. Humor met inhoud; het enthousiasme spat ervan af. Succes gegarandeerd! Ze kan mensen op vermakelijke wijze stimuleren om uit hun comfortzone te komen en te groeien als persoon. Ze motiveert en inspireert om het beste uit jezelf te halen.

Er gebeurt iets bijzonders als je Claudia voor een groep mensen neerzet. Ze neemt je vanaf het eerste moment moeiteloos mee in haar persoonlijke verhaal waarmee ze je hart wagenwijd open zet. Met dit verhaal weet ze je vast te houden en tegelijkertijd ziet ze jou als persoon. Doordat Claudia je ziet, leer je met andere ogen kijken; je kijkt met je hart en wordt geraakt.

Nu stort zij zich vol overgave op het gastspreken. Ze is ervoor geboren om te spreken, om mensen te raken, te motiveren en als “nieuw” naar huis te laten gaan. Op interactieve wijze zorgt zij voor energie en inspiratie bij uw (bedrijfs)evenement. Ze werkt met de 5 G’s: mensen willen Gezien, Gehoord, Geraakt, Geïnspireerd en uiteindelijk Gevonden worden! Met haar 5 G’s heeft Claudia een prachtig Bereik!

Claudia maakt al haar lezingen op maat, zodat deze goed afgestemd zijn op haar publiek. Zij heeft met name veel affiniteit met de zorg, het onderwijs, ondernemers, vrouwen en maatschappelijk ondernemen.