Business Boost, dé training voor je bedrijf met entertainment

Ben je op zoek naar manieren om de medewerkers in je organisatie bij elkaar te brengen? Een reorganisatie of fusie, maar ook een project of lustrum kan aanleiding zijn voor een gezamenlijke activiteit. De Business Boost van Claudia van Kesteren is méér dan zomaar een leuk uitje voor de organisatie, afdeling of team. Het is EnterTrainment ofwel training voor je bedrijf met entertainment. Een unieke gelegenheid om letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging te komen. En tegelijkertijd een echte power boost voor je organisatie. Wellicht is dit ook leuk voor de jaarlijkse familiedag van uw bedrijf?

Business Boost is … de Gun & Fun Show

De Business Boost kan op verschillende manieren worden ingevuld. Met de Gun & Fun Show bijvoorbeeld, een interactieve training voor je bedrijf van zo’n 40 minuten. In overleg bepalen we wat het beste past in jullie organisatie. Zo maken we de act helemaal op maat voor je bedrijf.

Teambuilding met het Wow effect

Inhoud en invulling van de Gun & Fun show stemmen we af op wat er speelt in de organisatie en tussen medewerkers. Ik denk graag met je mee over het creatieve concept, van idee tot uitvoering. Thema’s als teambuilding, samenwerking, vertrouwen en vitaliteit kunnen aan bod komen. Met muziek, dans, humor en ingrediënten als in je kracht gaan staan, je zelf durven zijn en stralen, maken we er met z’n allen een energieke en spetterende show van.

Business Boost is …. Pitch with a Switch

De Business Boost kan ook uitgebreid worden met de Pitch with a Switch. In dit onderdeel van de training voor je bedrijf gaan we met z’n allen pitchen. Iedereen wordt uitgedaagd om in de spotlights te gaan staan om zichzelf te presenteren. Middels humor, herkenning & muziek wil ik iedereen in beweging brengen, maar uiteindelijk staat bewustzijn centraal. Je talenten ontdekken en deze meteen inzetten, door je moment te pakken en in het licht te gaan staan. Een geweldige manier om niet alleen jezelf, maar vooral ook elkaar beter te leren kennen.

Zie hier een impressie van ‘Pitch with a Swhitch’ bij Business network Betuwe (oktober 2017):

Oppepper gezocht voor je bedrijf? Bel of mail voor een kennismaking.